Remekül sikerült a hamisítatlanul nyári, buborékos Avasi Kvaterka

Megosztás

A magyar bor napját szombaton az avasi Mélyvölgyben ünnepelhettük meg, nem is akármilyen hangulatban. Főszerepben a nyári szünet, a buborékok, a koccintás és az adományozás a Miskolci Állatsegítő Alapítványnak.

Volt minden, ami bubis: szóda, fröccs, cider, sör, habzóbor és pezsgő, a már jól ismert pincészetektől, mint a Sándor Zsolt Organikus Pincészet, a Gallay Kézműves Pince, a Figula Pincészet, a Márton és Lányai Pálinka, a Pátzay Borászat, az Eskol Pince, a KT Kézműves Pince, a Myrtus Pince, a Domaine Darrieux, a Tringa Borpince, a Bűdi Borház, az Avasi PrésházCsáter apó pincéje, a Palmetta Pincészet, a Vadnai CSAKAZÉRTIS Bor- és ökogazdaság, a Cardium Borászat, a Kern Bor- és Pezsgőház, az Oroszlános Borbirtok, a Zsadányi Pincészet, a Pendits Pince, a Gál Szőlőbirtok, a Juhász Testvérek borai és a Nyakas Pince – számolt be róla a Minap.hu.

A fröccsök mellett a sörivók is ünnepelhettek, vendégül látták a Szent András Sörfőzdét Békésszentandrásról, akik a habos finomságok mellett díjnyertes cidereiket is kínálták és ugyancsak az almás-bubis pohárba valókkal készült a MadDog Cider.

Nyitva állt megannyi pince, ahol szórakozni lehetett: a Creppy PalacsintaHáz és Center, a Kispolgármester Pince, a Svájci Borház, Az Iroda, az Avasi Álom PinceSándor Zsolt Organikus Szőlőbirtok és Pincészete, a Gallay Kézműves Pince, a Richter Pince, a Tégel Pince, a Vécsi Pince, a Czabala Családi Borászat, a Gonda Borászat (a szokásos pincelátogatással és gyerekprogramokkal), az Avasi Présház, a Kvaterka Shop sátor és a Béka téren is lehetett csavarogni, buborogni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek